ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Zωηρό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον


Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε πριν από μέρες το αφεντικό της Motor Oil και ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών σταθμών (Alpha και Star) Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν ξέρω αν συνάντησε τον.. πρόεδρο Κυριάκο (Μητσοτάκη), ωστόσο εκείνο που είμαι σε θέση να γνωρίζω και μάλιστα από πρώτο χέρι, είναι ότι ο Τζίγγερ, εσχάτως σχεδιάζει την μετάβαση του Ομίλου στα ενεργειακά. Στο πλαίσιο αυτό συμπορεύεται με την ΔΕΗ στο project της εξαγοράς της ΔΕΠΑ.
***
Πρόκειται για ένα «αρραβώνα» που έγινε επί των ημερών του προηγούμενου υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη. Και δεν είναι η μόνη δουλειά στον χώρο της ενέργειας που δείχνει ενδιαφέρον το Βαρδινογιαννεϊκο. Υπάρχουν και πολλές άλλες που έχουν να κάνουν (γενικώς) με την πράσινη ανάπτυξη, την ηλεκτροκίνηση και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
***
Για την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) επιδεικνύει ζωηρό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και η εφημερίδα «Καθημερινή» την οποία διευθύνει ο Αλέξης Παπαχελάς. Αντίστοιχο ενδιαφέρον με αυτό που έδειχνε για τις φρεγάτες.
- από το powergame