ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Η Τέχνη του Δρόμου στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου


Στα Τρίκαλα, τη μικρή «Ευρώπη» στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, φτάνει αυτή τη βδομάδα ο street artist Same84 για το νέο επεισόδιο της εκπομπής της ΕΡΤ3 «Η Τέχνη του Δρόμου». Αυτήν την.. Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 18:00, ο Same84 θα ανακαλύψει από κοντά τα μυστικά της πατρίδας του μυθικού γιατρού της αρχαιότητας, Ασκληπιού, αναζητώντας ανθρώπους, αισθήσεις και τοπία που θα αποτελέσουν την έμπνευσή του για ένα ακόμη graffiti-δώρο στην ξεχωριστή, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη, πόλη των Τρικάλων.
Από το Μουσείο του Τσιτσάνη και τις ρεμπέτικες κομπανίες, έως τα δάση και τις χιονισμένες βουνοκορφές στο Περτούλι, από τα σοκάκια της πόλης των Τρικάλων, στα μονοπάτια του Ασκληπιού, εκεί όπου κατοικούν οι Καρκάντζαλοι. Γι’ ακόμα ένα επεισόδιο, το ξεχωριστό τηλεοπτικό καλλιτεχνικό οδοιπορικό μας αποκαλύπτει μια νέα γωνιά της ελληνικής περιφέρειας.
Οι σύγχρονες και οι αρχαίες ιστορίες θα χωρέσουν σ’ ένα τοίχο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης και θα αποκαλυφθούν στο τέλος του επεισοδίου: το νέο mural του Same84, ένα ακόμα «διαμαντάκι» της «Τέχνης του Δρόμου» στην ΕΡΤ3.
Συντελεστές: Παρουσίαση - Kαλλιτεχνική επιμέλεια: Same84
Οργάνωση - Διεύθυνση παραγωγής: Διονύσης Ζίζηλας
Σενάριο: Γιώργος Τσόκανος & Διονυσία Λαμπαδαρίου
Αρχισυνταξία: Κατερίνα Νικολάου
Ιδέα: Κατερίνα Παρρή
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Εμμανουήλ Αρμουτάκης
Graphics: Χρήστος Έλληνας
Μοντάζ: Αναστάσιος Ταστσίδης
Photo credits: © 2021 Εμμανουήλ Αρμουτάκης