ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ελενα Ακρίτα: Πάλι καλά που δεν με είπατε και… αντισημίτρια


Επανήλθε η Ελενα Ακρίτα μετά την αναφορά από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος που έκανε λόγο για ανυπόστατο παραλληλισμό των συνθηκών στην Ελλάδα με τις συνθήκες στο Άουσβιτς, με αφορμή άρθρο της δημοσιογράφου στο news247 για την βίαιη παρέμβαση της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη. Η Ελενα Ακρίτα είχε τότε απαντήσει (δείτε ΕΔΩ) αλλά επανήλθε με εκτενές κείμενό της στο News247 αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«Ας μην παίρνουν στο ΚΙΣ τοις μετρητοίς κάτι δεξιούς που τώρα τους έπιασε ο πόνος για το Ολοκαύτωμα. Μια δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για κανένα Ολοκαύτωμα. Στόχος τους είναι να εργαλειοποιήσουν πολιτικά υπέρ της κυβέρνησης ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας.
  • Είναι οι ίδιοι που φωνάζαν στα παιδιά σας "εσείς σταυρώσατε το Χριστό".
  • Είναι οι απόγονοι των "καλών γειτόνων", Εβραίοι συμπολίτες μας. Αυτών που όταν μια χούφτα από σάς γυρίσατε ζωντανοί νεκροί εδώ στην πατρίδα σας αυτοί σάς είχαν πάρει το σπίτι, αυτοί σάς είχαν κλέψει το βιος, αυτοί σάς είχαν προδώσει στους Γερμανούς.
  • Ήταν εκείνοι οι "καλοί Χριστιανοί" που στις 11.7.1942 στην πλατεία Ελευθερίας της Θεσσαλονίκης, - όταν οι Ναζί συγκέντρωσαν άνδρες Εβραίους ηλικίας 18 - 45 ετών – κάθονταν γύρω, σάς χλευάζανε και σάς προπηλακίζανε.
  • Είναι εκείνοι οι "καλοί Χριστιανοί" που γελάγανε και διασκέδαζαν με τους εξευτελισμούς και τα απερίγραπτα μαρτύρια που σάς υπέβαλαν οι Γερμανοί του Χίτλερ πριν σάς οδηγήσουν στα τρένα του θανάτου.
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.
Τα σέβη μου. Στην Ιστορία σας, στο Ολοκαύτωμα και στα θύματα του».