ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Τάκης Μουσαφίρης: Ανάρρωσε από κορονοϊό, νικήθηκε από τον καρκίνο


Εφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης και στιχουργός Τάκης Μουσαφίρης χτυπημένος από τον κορονοϊό. Πληροφορίες ήθελαν τον σπουδαίο συνθέτη να έφυγε από τη ζωή λόγω κορονοϊού,.. ωστόσο η οικογένειά του δηλώνει ότι ο Τάκης Μουσαφίρης δεν πέθανε από κορονοϊό, αλλά νικημένος από τον καρκίνο.
Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της οικογένειας επισημαίνονται τα εξής: «Αναφορικά με την ανακοίνωση της είδησης του θανάτου του πολυαγαπημένου συνθέτη και στιχουργού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Τάκης Μουσαφίρης είχε αναρρώσει ήδη εδώ και μία εβδομάδα από τον κορονοϊό, αλλά, δυστυχώς, νικήθηκε από την αρρώστια, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο εξάμηνο».
Ο Τάκης Μουσαφίρης γεννήθηκε στα Γιάννενα και σε μικρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα όπου και έκανε τις πρώτες του μουσικές δουλειές.
Αρχικά δούλευε σε μικρά μαγαζιά τύπου μπουάτ και τραγουδούσε με την κιθάρα του.
Στη συνέχεια έδειξε το δημιουργικό του ταλέντο γράφοντας τραγούδια που γίνονταν μεγάλες επιτυχίες.
Συνεργάστηκε με τραγουδιστές όπως ο Στράτος Διονυσίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Ρίτα Σακελαρίου, Μιχάλης Μενιδιάτης, Γιώργος Μαργαρίτης, Κατερίνα Στανίση, Δούκισσα, Τόλης Βοσκόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου κ.α.