ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Μην Πατήσεις Το Κουμπί!


Ο ταλαντούχος δημιουργός κόμικς Αντώνης Βαβαγιάννης, (κατά κόσμον Κουραφέλκυθρος) έρχεται στο NEWS 24/7 με τη στήλη "Μην Πατήσεις το Κουμπί!", η οποία σχολιάζει με χιουμοριστικό.. τρόπο όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας.
Η νέα σειρά κόμικς του, "Μην Πατήσεις Το Κουμπί!" που θα φιλοξενείται στο site και στα social media του NEWS 24/7, παρακολουθεί την επικαιρότητα μέσα από το σκάφος 2 εξωγήινων οι οποίοι προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν ή όχι το κουμπί που θα εξαϋλώσει τη γη, παρακολουθώντας τα τελευταία νέα από την ελληνική επικαιρότητα και πιστεύοντας ότι αυτά αντιπροσωπεύουν τον πλανήτη ως σύνολο.
O Αντώνης Βαβαγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και από τότε είναι αρκετά απογοητευμένος με όλους σας. Είναι γνωστός για τη σειρά κόμικς "Κουραφέλκυθρα" η οποία έχει φανατικό κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει πουλήσει μερικές χιλιάδες αντίτυπα σε βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει από την Jemma Press (π.χ. Κουραφέλκυθρα Omnibus I & II). Μάλιστα, η σειρά τιμήθηκε το βραβείο Καλύτερου Διαδικτυακού Κόμικ του 2016 στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς, ενώ έχει κατά καιρούς λάβει διάφορες υποψηφιότητες.
Το 2007, ο Αντώνης Βαβαγιάννης βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Σεναριογράφος στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς (τότε Comicdom Awards), βραβείο που ξανακέρδισε τον επόμενο χρόνο για το δεύτερο τεύχος.