ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Με την Καθημερινή της Κυριακής θα κυκλοφορούν οι 4ΤΡΟΧΟΙ


Με ένα νέο (ιστορικό) περιοδικό εμπλουτίζεται από τις 4 Απριλίου η εφημερίδα «Καθημερινή» που δεν δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός ανταγωνισμού και σε αυτόν τον τομέα. Ετσι η εφημερίδα υποδέχεται.. στην οικογένεια των περιοδικών της έναν ακόμα ιστορικό τίτλο, ο οποίος μόλις πρόσφατα συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής. Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.
Οι 4ΤΡΟΧΟΙ και το 4troxoi.gr, συνώνυμα της έγκυρης ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου, διευρύνουν πλέον σημαντικά το κοινό στο οποίο απευθύνονται.
Έτσι, η έντυπη έκδοση θα κυκλοφορεί με νέο σχεδιασμό και εμπλουτισμένο περιεχόμενο από το επόμενο τεύχος, μηνός Απριλίου, και συγκεκριμένα στις 4/4/2021 με την «Καθημερινή της Κυριακής». Η σχετική συμφωνία προβλέπει ανάλογη συνεργασία και στο κομμάτι των ψηφιακών εκδόσεων των δύο Mέσων, με το ολοκαίνουργιο 4troxoi.gr να λανσάρεται την ίδια ημερομηνία.
Οπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα της «Καθημερινής»:
"Με αναλλοίωτο το DNA τους, οι 4ΤΡΟΧΟΙ είναι έτοιμοι να διανύσουν τις πιο απαιτητικές «ειδικές διαδρομές» στα χρόνια που έρχονται, διατηρώντας δίπλα τους τον πιστό τους πυρήνα αναγνωστών και ανοίγοντας την αγκαλιά τους σε ένα διευρυμένο κοινό, που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για όλα όσα συμβαίνουν στον γοητευτικό κόσμο της αυτοκίνησης".