ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Έκοψαν στον «αέρα» την Κανέλλη επειδή μετέφερε τα αίσχη των αστυνομικών! - «Εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ ξεκινάει το ΚΚΕ


«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ.. δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη σημερινή εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την ίδια, δείχνουν αυθαίρετες συμπεριφορές εκ μέρους των αστυνομικών και εικόνες οι οποίες δεν έπαιξαν ποτέ στον αέρα τον καναλιών.
Η κ. Κανέλλη ανέφερε μία εκ των λέξεων που ακούγεται σε ένα από τα βίντεο από αστυνομικούς ("πάμε να τους γαμ...με"), με τον δημοσιογράφο να απαιτεί να πάρει η βουλευτής πίσω αυτό που είπε. 

 

 Τι έγινε στον ΣΚΑΪ με τηνΚανέλλη

«Ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού είναι βάνδαλη ενέργεια, κάτι αποτρόπαιο. Αλλά ήθελα να δω να είναι και τα άλλα "αποτρόπαια" και δεν τα έχω δει από χτες, τα βλέπω μόνο στο διαδίκτυο, δεν τα βλέπω στις τηλεοράσεις. Δεν είδα το αποτρόπαιο κυνηγητό "ποντικών" ανθρώπων. Τους κάνατε "Άνθρωποι και Ποντίκια". Τους κυνήγαγαν στα στενά, μπήκαν μέσα σε μαγαζί και έβγαλαν άνθρωπο έξω και τον τσακίσανε στο ξύλο. Δείρανε γυναίκες. Φωνάζανε οι άνθρωποι από τα μπαλκόνια», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. «Έχετε το κουράγιο να "παίξετε" την έκφραση» που ακούστηκε; Ρώτησε η κα Κανέλλη. «Το παίρνω απάνω μου», συνέχισε, «της ομάδας αστυνομικών, που φωνάζει "πάμε, να τους γ....σουμε, να τους σκοτώσουμε!". Γιατί το βίντεο το είδα και παίρνω την ευθύνη για τα πράγματα που λέω».

«Πείτε μας τη γνώμη σας και αφήστε τι κάνουμε εμείς», αντέτεινε ο δημοσιογράφος, «αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή ... δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι! ... Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο ... εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι, είστε βουλευτής. Να το πάρετε πίσω και να ζητήσετε και συγγνώμη», αντέτεινε εμφανώς εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος.

«Να ζητήσω συγγνώμη για τα εισαγωγικά που προφορικά δεν μπαίνουν; Εγώ την είπα την φράση; Να ζητήσω συγγνώμη επειδή την μετέφερα; Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα», είπε εμφανώς ειρωνικά η κα Κανέλλη. Και προσέθεσε αμέσως μετά ότι «με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομοκρατικό παιχνίδι», πριν οι δημοσιογράφοι την «κόψουν στον αέρα». Όπως φαίνεται, δεν είναι πρέπον να μιλάει κανείς σαν ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...