ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Αλητεία σε δύο τροχούς


Τελικά η Ιστορία επαναλαμβάνεται όχι μόνο ως φάρσα. Το σύνθημα «καλύτερα παπάκι, παρά με Μητσοτάκη» να γίνει και πάλι επίκαιρο. Για άλλο Μητσοτάκη βγήκε, άλλος θα το λουστεί!..
Άντε να πιστέψουμε τον Κυρανάκη ότι ο τύπος που έτρωγε ξύλο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν από τους μπαχαλάκηδες που καταστρέφουν τις περιουσίες των νοικοκυραίων κι απλά οι τέσσερις της ΔΙΑΣ αντέδρασαν υπερβολικά. Ο παληκαράς ίσως να είχε μαλώσει με τη γκόμενά του ή τον γκόμενό του (ας είμαστε ανοιχτοί σε τέτοια θέματα) και είχε νεύρα!
Άντε να δεχτούμε ότι η καθημερινή αστυνομική βία στους δρόμους, σε κάθε συγκέντρωση, ακόμα και την κορυφαία τη μέρα της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή οφειλόταν σε προκλήσεις κάποιων που είχαν λυμμένο το ζωνάρι για καυγά.
Το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει έναν άλλο παληκαρά της ΔΙΑΣ λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη να σηκώνει το γκλομπ του και να τα βάζει με ένα… παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Για να είμαστε ειλικρινείς, του έδωσε να καταλάβει. Το ένα φανάρι την έφαγε τόσο δυνατά τη θυμάται (το φανάρι) για καιρό. Σκόνη και θρύψαλα το έκανε, όπως θα τραγουδούσε κι ο Κορκολής!
Περιμένω τη νέα τοποθέτηση του Κυρανάκη επ’ αυτού. Να μας αποκαλύψει τον ιδιοκτήτη του ΙΧ, να μας πει αναλυτικά, όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου (κινητού κατά προτίμηση) και φυσικά τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ένας καλόπιστος άνθρωπος πως κι αυτός ο τύπος της ΔΙΑΣ είχε μαλώσει με τη γκόμενά του ή τον γκόμενό του (παραμένουμε ανοιχτοί σε αυτά).