ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

«Ετσι θα απαντάτε στους αντιπάλους μας»


Γράφει ο Τάσος Παππάς

Θα μπορούσε να είναι το non paper του επικοινωνιακού μηχανισμού της κυβέρνησης προς υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της παράταξης που βγαίνουν στις τηλεοράσεις:.. Διαμαρτύρονται γιατροί και νοσηλευτές και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν ενισχύει τις υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τους αφήνει να παλεύουν χωρίς βοήθεια με το θηρίο της πανδημίας; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει φιτιλιές για να προκαλέσει την οργή των πολιτών και τάζει λαγούς με πετραχήλια. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Φωνάζουν οι επιδημιολόγοι και καλούν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να ελεγχθεί η κατάσταση στους εργασιακούς χώρους; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που συντηρεί αυτή τη φιλολογία από την αρχή της πανδημίας με βασικό στόχο να δημιουργήσει κλίμα πανικού στην κοινωνία και να πλήξει την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Ξεσηκώνονται οι επαγγελματίες της εστίασης και οι επιχειρηματίες του λιανεμπορίου και χαρακτηρίζουν παχυλές ανοησίες τις προβαλλόμενες από την κυβέρνηση ως έξυπνες λύσεις; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που λαϊκίζει ανενδοίαστα και χαϊδεύει αυτιά, ελπίζοντας ότι θα αναπτυχθεί ένα νέο κίνημα αγανακτισμένων που, όπως στο παρελθόν, θα το καβαλήσει για να επιστρέψει στην εξουσία. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Είναι συνεχείς και μαζικές οι διαδηλώσεις υπέρ του αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα να εφαρμοστεί ο φωτογραφικός νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που κινητοποιεί τα μέλη του και κυρίως τους νεολαίους του σε μια προσπάθεια να ψαρέψει στα θολά νερά και να προκαλέσει βλάβες στο σώμα της δημοκρατίας. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Υπογράφουν κείμενα και κάνουν εκκλήσεις υπέρ του ισοβίτη άνθρωποι υπεράνω υποψίας για ροπή στον εξτρεμισμό και καταδικάζουν την κυβερνητική στάση ακόμη και στελέχη της παράταξής; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που τους έχει παρασύρει με ψέματα και παραπλανητικές αερολογίες ότι τάχα η κυβέρνηση δεν σέβεται τη νομιμότητα. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Γίνονται επιθέσεις από άγνωστους σε ΑΤΜ, γράφονται συνθήματα σε τοίχους κατά του πρωθυπουργού, ομάδες αντιεξουσιαστών πετάνε τρικάκια σε πολιτικά γραφεία και σε υπουργεία; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις πράξεις και παρουσιάζει την παραβατικότητα ως νόμιμη πολιτική δράση. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Δημιουργείται θόρυβος από τις εισβολές αστυνομικών δυνάμεων σε πανεπιστημιακούς χώρους; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά για αυταρχισμό και καταστολή, σιγοντάρει τους μπαχαλάκηδες, εκμεταλλεύεται την αγωνία των νέων ανθρώπων, δεν θέλει να εξουδετερωθούν οι ταραξίες και να σαρωθούν οι εστίες ανομίας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Γίνεται χαμός στο διαδίκτυο επειδή η Αστυνομία κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά της και υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια τον νόμο και την τάξη προχωρώντας, όπως έχει υποχρέωση, σε χιλιάδες προσαγωγές και εκατοντάδες συλλήψεις επικίνδυνων ακτιβιστών; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει τα τρολ του να σκούζουν ότι τάχα μου-τάχα μου παραβιάζεται το Σύνταγμα, καταστρατηγούνται οι νόμοι και άκουσον-άκουσον ότι υπάρχει σχέδιο εκτροπής. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Υπήρξαν προβλήματα στη διαχείριση της «Μήδειας»; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδωσε στην κυβέρνηση των αρίστων έναν ξεχαρβαλωμένο κρατικό μηχανισμό. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

Εγινε σεισμός στη Θεσσαλία; Είναι προφανές ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που ερευνώνται από τις μυστικές υπηρεσίες, ο ΣΥΡΙΖΑ διέταξε τα μέλη του και τους οπαδούς του στην περιοχή να χτυπούν με δύναμη τα πόδια τους στο έδαφος συντονισμένα μέχρι να ενεργοποιηθεί το ρήγμα και να προκληθεί σεισμός. Και επιπλέον στηρίζει τον Κουφοντίνα!

- το κείμενο του Τ. Παππά είναι από την ΕφΣυν