ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. και το «δήθεν περιστατικό αστυνομικής βίας»


Αυτό που όλος ο κόσμος είδε, έναν αστυνομικό να χτυπά μανιωδώς έναν νεαρό πολίτη με πτυσσόμενο κλομπ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, για κάποιους είναι «δήθεν περιστατικό αστυνομικής βίας»..Τουλάχιστον αυτό είπε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. Σε συζήτηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, ο Νίκος Ρωμανός επιτιθέμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση είπε:
«Οι πορείες που γίνονται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είναι για τον Κουφοντίνα και για ένα περιστατικό δήθεν αστυνομικής βίας που ήρθε να προστεθεί ανάμεσα σε πόσα άλλα έχετε προπαγανδίσει».
Η δήλωσή του προκάλεσε τις αντιδράσεις τόσο των δημοσιογράφων του σταθμού όσο και του Χρήστου Γιαννούλη, που τον ρώτησαν αν έχει δει τα βίντεο, πράγμα που τον οδήγησε να ισχυριστεί ότι «τα άλλα είναι δήθεν περιστατικά».
«Είπα δήθεν περιστατικά τα άλλα. Ένα περιστατικό βίας που ελέγχεται από ΕΔΕ αυτή τη στιγμή και έχει πάει στο Συνήγορο του Πολίτη με νόμο της Νέας Δημοκρατίας...» είπε μετά...