ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Nέα εκπομπή με τον Δημήτρη Πιατά στο Δεύτερο Πρόγραμμα


Η αυλαία ανοίγει και ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς εμπλουτίζει την καθημερινή «Ζώνη των Καλλιτεχνών» με την πρωτότυπη ραδιοφωνική εκπομπή «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;» και μότο της, «Η τέχνη του εφήμερου κόντρα στη λήθη, για τη μνήμη».
Ο ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα τραγουδιστής. Είναι όμως «και» τραγουδιστής. Σ’ αυτό το «και» δίνει έμφαση ο Δημήτρης Πιατάς.
Στην εκπομπή «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;» ακούγονται τραγούδια πρωτότυπα ή διασκευές γνωστών τραγουδιών που δημιουργήθηκαν για να «ντύσουν» επιθεωρησιακά νούμερα, καθώς και ανέκδοτο υλικό από το πλούσιο προσωπικό αρχείο του Δημήτρη Πιατά αλλά και φίλων του, οι οποίοι του το εμπιστεύτηκαν.
Θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 18:00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και θα παρουσιάζονται τραγούδια που γράφτηκαν για να ακουστούν σε επιθεωρήσεις, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και τραγουδήθηκαν από ηθοποιούς.
Κάποια από αυτά έσβησαν μαζί με τα φώτα της σκηνής ή της οθόνης. Άλλα πάλι έγιναν σουξέ, ξεπερνώντας τα όρια της παράστασης ή της ταινίας στην οποία ακούστηκαν.