ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Μας έφυγε το καφάσι!..


Είμαστε ακόμη στη μέση της τηλεοπτικής σαιζόν, αλλά αμφιβάλλω αν σκάσει μύτη άλλο τέτοιο πρόμο ως το καλοκαίρι! Μιλάω για την πρωτοβουλία του γραφείου Τύπου του Antenna, να διαφημίσει την.. επερχόμενη «Φάρμα» στους συντάκτες TV και Media με ένα καφάσι ζαρζαβατικά και φρούτα.
Τα οποίο είναι αφενός πρωτότυπο και αφετέρου ευπρόσδεκτο, διότι πάει κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση. Στο σπίτι μας, την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές σιγοψήνεται ένα μπριάμ. Και μας μείνανε και τα μανταρινοπορτόκαλα για πρωινό!
* Εν τω μεταξύ ακούει η πιάτσα για σήριαλ που θα κοστίζουν 105 και 135 χιλιάρικα το επεισόδιο και της τρέχουν τα σάλια. Τέτοιες τιμές δεν τις βρίσκεις πλέον ούτε με το κιάλι στην αγορά, όπου η πενηνταρού θεωρείται μέσος όρος. Αν τα φέρουν πίσω, βέβαια, κανένα πρόβλημα.
Αρκεί, πάντοτε, να τα φέρουν πίσω σε τηλεθέαση και όχι σε κλικ του διαδικτύου. Διότι να δίνεις λεφτά για τηλεοπτικό προϊόν, μόνο και μόνο για να εισπράξεις δάφνες στο ίντερνετ, δεν στέκει ακόμη και με τους πιο καλοπροαίρετους υπολογισμούς…
- από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ του Χρήστου Ξανθάκη στο newpost