ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Η Άση Μπήλιου στο δίκτυο της 24 Media


Η 24 MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο digital media, στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης και επένδυσης στον τομέα του περιεχομένου και των προϊόντων, καλωσορίζει στο δίκτυό της την δημοφιλή.. αστρολόγο Άση Μπήλιου.
Η 24 MEDIA υποδέχεται την Άση Μπήλιου και το site asibiliou.gr, και ενισχύει το δίκτυο του Ομίλου με το πιο δυνατό, έγκυρο και αξιόπιστο αστρολογικό brand.
Η αγαπητή στο κοινό αστρολόγος, αρθρογραφεί πάνω από 20 χρόνια σε εφημερίδες και περιοδικά (ΒΗΜΑgazino, ΒΗΜΑdonna, ELLE, Marie Claire, Άστρα και Όραμα, COSMOPOLITAN κ.ά.). Παράλληλα, 20 χρόνια έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, ενώ από το 2006 παρουσιάζει τη δική της ειδική εκπομπή αστρολογίας, η οποία τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται τα Σαββατοκύριακα στο Star. Με το δικό της μοναδικό τρόπο θα παρουσιάζει στο κοινό, καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις αλλά και νέα projects, μέσα από ένα σύγχρονο digital περιβάλλον, τόσο στο site της όσο και μέσα από επιλεγμένα brands της 24 MEDIA και φυσικά σ’ όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.
Η 24 MEDIA συνεχίζει τη στρατηγική της ανάπτυξης και των επενδύσεων, με άλλη μια κορυφαία συνεργασία, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα να προσφέρει στο κοινό της και στην αγορά, το ποιοτικότερο περιεχόμενο και προϊόντα που κάνουν τη διαφορά.