ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Οι 700 (χιλιάδες) της Τούνη και η πείνα των media


*
Μέσα στα άγχη και τον ζόφο των ημερών, έσκασε και μια είδηση κάπως διαφορετική:Η βασίλισσα του επιθετικού μάρκετιγκ Ιωάννα Τούνη, ξεπέρασε τους 700.000 ακολούθους στο Ίνσταγκραμ!.. Μάλιστα αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, περισσότερους ακολούθους και απ’ τους ψηφοφόρους κάποιων όχι και τόσο ασήμαντων κομμάτων, για μια περσόνα που δεν διαθέτει καν τηλεοπτική παρουσία. Στη χάση και στη φέξη βγαίνει στην τηλεόραση και όποτε το περιλαμβάνει η στρατηγική της. Γιατί τα media (και την πείνα των media…) ξέρει να τα χειρίζεται καλύτερα απ’ όλους και απ’ όλες.

* Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της για το ρεκόρ:
«Λοιπόν ♥ και ούτε που κατάλαβα για πότε φτάσαμε! Κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι σε αυτό το προφίλ και θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, για την τόοοοοοοοοοοση στήριξη και την αγάπη που λαμβάνω από εσάς! Για πες να μου λυθεί η απορία, εσύ γιατί με ακολουθείς; Τιιιιιι θα ήθελες να σου δείχνω περισσότερο στο προφίλ μου; Είμαι όλη αφτι».
* Θέλει ακόμη δρόμο βέβαια για να πιάσει το εκατομμύριο της Φαίης Σκορδά, αλλά όπως είπα και παραπάνω, όσα πέτυχε τα πέτυχε δίχως καθημερινή παρουσία στο «γυαλί» κι αυτό είναι ένας μικρός άθλος από μόνος του.
Σημειώστε επίσης ότι σε αντίθεση με ουκ ολίγες περσόνες του ιδίου μέσου, η Ιωάννα Τούνη τις δηλώνει τις διαφημιστικές συνεργασίες της και δεν παριστάνει ότι βρέθηκαν τυχαία στα χέρια της καλλυντικά, αντικείμενα και κοσμήματα. Είναι κι αυτό να το υπολογίζει κανείς σε έναν χώρο όπου βασιλεύουν από τη μία η φοροδιαφυγή και από την άλλη η απροθυμία των αρχών να κάνουν ένα γιουρούσι και να ξεμπερδεύουν…
* Τα «νορμάλ» ΜΜΕ πάντως δεν μπορούν να τη χορτάσουν την Τούνη. Και αναπνοή να πάρει, πρώτο θέμα θα την κάνουν. Ιδίως όταν αρχίζει την κλάψα, που τόσο μα τόσο ταιριάζει στο κοινό κάποιων πρωινάδικων και κάποιων ιστοσελίδων! 

- από τη στήλη medioΠΙΛΑΦΟ που υπογράφει ο Χρήστος Ξανθάκης στο newpost