ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

To «Ράδιο Αρβύλα» έκανε περισσότερο από Ζαχαρέα και Κοσιώνη μαζί



Το «Ράδιο Αρβύλα» στο Open σαρώνει σε νούμερα και αυτό δημιουργεί κατάσταση. Κατάσταση και τηλεοπτική φυσικά αλλά και πολιτική. Γιατί το «Ράδιο Αρβύλα» κάνει σάτιρα προς την κυβέρνηση.. και η σάτιρα είναι, ως γνωστόν, η πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση. Χθες ας πούμε έδωσαν ρεσιτάλ με τα γεγονότα της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη.
Η ερώτηση που έθεσαν, μάλιστα, ήταν η εξής (στο γκάλοπ που κάνουν): «Πού προτιμάτε να τρώτε ξύλο από την ΕΛ.ΑΣ; Το βράδυ πριν από τον ύπνο; Στο κομμωτήριο; Ενώ κάνετε το εμβόλιο; Βλέποντας Battle of the Couples;»
Χθες το «Ράδιο Αρβύλα» πέτυχε ένα 24% από μόνο του, όταν απέναντί του το STAR (Μάρα Ζαχαρέα) έφτασε μόλις στο 12,5%, ο ΣΚΑΪ (Σία Κοσιώνη) στο 9,4% και το MEGA (Ράνια Τζίμα) στο 5,4%. Δηλαδή το Αρβύλα έκανε λίγο λιγότερο απ' όσο έκαναν όλα τα δελτία ειδήσεων μαζί, 27,3%. Και σίγουρα περισσότερο από τα δύο φιλοκυβερνητικά δελτία τις Σίας Κοσιώνη και της Μάρας Ζαχαρέα που έπιασαν σύνολο 21.9%.
Κάπως έτσι δημιουργείται η πολιτική κατάσταση που σας λέμε στην αρχή. 
- από το e-tetradio