ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Με κορoνoϊό ο… αταίριαστος του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνος


Θετικός στον κορoνoϊό βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντσούνος, το άλλο μισό του Χρήστου Κούτρα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», προκαλώντας.. αρχικά αναστάτωση στο κανάλι.«Μου έχετε λείψει όλοι» είπε ο Ντσούνος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή μέσω skype, αναφέροντας πως ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και αμέσως έκανε τεστ που βγήκε θετικό.
Με κορoνoϊό διαγνώστηκε όλη η οικογένειά του, η γυναίκα του, η μόλις 9 μηνών κόρη του και ο 3,5 ετών γιος του.
 «Βγήκα θετικός με χαμηλό ιικό φορτίο και από τότε είμαι στο σπίτι. Βρεθήκαμε όλοι θετικοί. Τα παιδιά είναι ευτυχώς καλά. Είμαστε όλοι καλά» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.
«Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης, αυτή είναι η 11η μέρα και περιμένουμε στωικά και υπομονετικά να περάσουν οι μέρες για να επιστρέψω. Χρειάζεται προσοχή και τήρηση μέτρων για να βγάλουμε πέρα τις 15 μέρες που χρειάζονται για να περάσει ο ιός» είπε ο Γιάννης Ντσούνος.
«Είναι γεγονός πως περάσαμε όλοι πολλές ώρες αγωνίας εδώ στο κανάλι, περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει με τον Γιάννη και τη οικογένεια του», είπε από την πλευρά του ο έτερος «Αταίριαστος» Χρήστος Κούτρας.
- πηγή: HellasJournal