ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Γιατί η Μαρία Σπυράκη εκνευρίστηκε και τα έβαλε με την «Αυγή»


Aντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη. Ευθέως δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένη, σε συνέντευξή της στο.. κανάλι Kontra, ότι «απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες από τα μπαλκόνια», με αφορμή τις σφοδρές αποδοκιμασίες των κατοίκων της Νέας Σμύρνης προς τους αστυνομικούς που έκαναν επέλαση στους δρόμους ξυλοκοπώντας και τρομοκρατώντας.


Μάλιστα η ευρωβουλευτής της ΝΔ θίχθηκε από το δημοσίευμα του avgi.gr που είχε τίτλο "Μαρία Σπυράκη / «Απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες από τα μπαλκόνια»" και έσπευσε να το χαρακτηρίσει fake news. Με ανάρτησή της στο twitter υποστηρίζει ότι απαγορεύεται να εξυβρίζουν οι πολίτες από τα μπαλκόνια τους αστυνομικούς.
Η «Αυγή» απάντησε αφιερώνοντάς της βίντεο με τις αποδοκιμασίες των πολιτών και υπενθυμιζουν στη Μαρία Σπυράκη ότι η αποδοκιμασία είναι έκφραση γνώμης που στη δημοκρατία είναι ελεύθερη: