ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Το παρασκήνιο του μπαλκονιού - Τι (δεν) έγραψαν τα ΜΜΕ


Eχασαν τη δουλειά τους χαμηλόβαθμοι ώστε να βγουν λάδι οι από πάνω

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το γλέντι με μουσική ανήμερα την Τσικνοπέμπτη είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «πετάω την μπάλα στην εξέδρα». Τι λέει; Πως ο χώρος όπου έγινε το κορωνοπάρτι δεν… ανήκει στον ΕΟΔΥ. Ποια είναι η αλήθεια; Εκεί όπου έγινε το πάρτι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μπαλκόνι χώρου υποδοχής, το οποίο πράγματι μπορεί να μην υπάρχει στα συμβόλαια μίσθωσης και άρα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ δεν έχει ευθύνη.
Αλλά πάμε στο χειρότερο. Στο πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχαν πάνω από 40 άτομα που πηγαινοέρχονταν κυλιόμενα, με τουλάχιστον 15 να είναι σταθερά. Και όμως, από αυτά την πλήρωσαν τρεις οδηγοί και μία νοσηλεύτρια και όχι ο υπεύθυνος των ΚΟΜΥ Αττικής, ο οποίος ήταν παρών και μάλιστα είναι στενός συνεργάτης του Αρκουμανέα.
Το γεγονός ότι έχασαν τη δουλειά τους χαμηλόβαθμοι ώστε να βγουν λάδι οι από πάνω μπορεί να μην έγινε γνωστό στα ΜΜΕ, αλλά βούιξε ο ΕΟΔΥ. Και η οργή ήταν μεγάλη.

- από το Θεωρείο της Καθημερινής