ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Powergame στον μιντιακό όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη - Εντείνεται ο ανταγωνισμός


Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα οικονομικά σάιτ που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στο διαδικτύο. Οι zoornalistas είχαν αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός με αφορμή την ενίσχυση.. του newmoney.gr, του ομίλου του "Πρώτου Θέματος" και τη δημιουργία του νέου οικονομικού site της Καθημερινής, το moneyreview.gr που βγήκε πρόσφατα στον διαδικτυακό αέρα.
Ακολούθησε το λανσάρισμα από το Open Digital Group του νέου οικονομικοπολιτικού σάιτ imerisia.gr που έχει ως παρακαταθήκη τον ιστορικό τίτλο της εφημερίδας «Ημερησία».
Από το «παιχνίδι» με τα οικονομικά σάιτ δεν θα μπορούσε να λείψει και ο μιντιακός όμιλος των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ του ομίλου με το όνομα Powergame.gr, είναι ήδη έτοιμο και θα βγει στον αέρα του διαδικτύου αύριο Δευτέρα 8 Μαρτίου ευελπιστώντας να κάνει τη διαφορά στο τοπίο της ψηφιακής ενημέρωσης. Ξεχωριστό παράθυρο  στο νέο σάιτ θα αποτελεί και η αναδημοσίευση άρθρων του Economist.
Διευθυντής του powergame.gr είναι ο Ευτύχης Παλλήκαρης και αρχισυντάκτης ο Κώστας Τσαχάκης. Τη συντακτική ομάδα απαρτίζουν οι: Φώτης Κόλλιας, Βαγγέλης Μανδραβέλης, Νίκος Ρογκάκος, Λίλυ Σπυροπούλου, Νατάσα Φραγκούλη, Κωστής Χριστοδούλου, Θοδωρής Βγενής, Γιώργος Μακρής, Μυρτώ Μπούτση, Γιάννης Χαραμίδης και Λητώ Μησιακούλη.
Την ομάδα ροής πλαισιώνουν οι: Μαριάννα Μαρμαρά, Κώστας Κολοκούρης, Μιχάλης Κάσσης, Ιωάννα Μουτσανά, Μαρία Καλούδη και Πηνελόπη Μαρκάκη.

ΥΓ Με τούτα και με εκείνα περιζήτητοι έχουν γίνει οι οικονομικοί συντάκτες και δη αυτοί που γνωρίζουν και από διαδικτυακά μέσα.