ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Τι φοβάται ο Πρετεντέρης


Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει αρχίσει να ανησυχεί καθώς παρατηρεί ότι «τα κουράγια των ανθρώπων και της κοινωνίας εξαντλούνται και η σύγχυση αποφάσεων και μέτρων έχει μόνο ένα αποτέλεσμα: να κλονίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου». 
Διαβάστε το σχόλιο του δημοσιογράφου στο ΒΗΜΑ με τίτλο, “Εμπιστοσύνη”:
«Θέλω να ελπίζω οτι η κυβέρνηση έχει συναίσθηση τριών πραγμάτων. Πρώτον, οτι η υπομονή φτάνει στα όρια της. Δεύτερον, οτι τα κουράγια των ανθρώπων και της κοινωνίας εξαντλούνται. Τρίτον, οτι η κόπωση αρχίζει να βαραίνει στην ψυχολογία. Γι αυτό πρέπει να εξηγεί διαρκώς τι κάνει. Η σύγχυση των αποφάσεων και μέτρων έχει μόνο ενα αποτέλεσμα: κλονίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην προσπάθεια που καταβάλλεται. Αλλά και ενα τέταρτο. Η κυβέρνηση χρειάζεται ενα πρόγραμμα ταχείας ανόρθωσης. Η κούραση είναι τέτοια που κανείς δεν έχει την πολυτέλεια της αναμονής. Μόνο έτσι θα αποφύγει να βρεθεί αντιμέτωπη με τον κόσμο που εως τώρα την ακολουθεί.»