ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως όσο ξεσκεπάζεται η αποτυχημένη κυβερνητική πολιτική, «τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες»..

 Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου αστυνομικές δυνάμεις, με το πρόσχημα των ελέγχων για μετακινήσεις και μάσκες, έκανε έφοδο και επιδόθηκε σε απρόκλητη και απροκάλυπτη βία κατά πολιτών.
Με σχετικό του σχόλιο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «βία πρωτοφανούς αγριότητας» και για «αυταρχισμό» των αστυνομικών δυνάμεων που «εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών».
Μάλιστα, τονίζει πως όσο ξεσκεπάζεται η αποτυχημένη κυβερνητική πολιτική, «τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών. Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.
Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες.
Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα».