ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Tο Κύπελλο Ισπανίας ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN

Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ισπανίας, του εμβληματικού Copa del Rey, εξασφάλισε το OPEN για την περίοδο 2019-2020.
Η Μπαρτσελόνα του Μέσι με νέο τεχνικό τον Κίκε Σετιέν, η Ρεάλ Μαδρίτης του «Μίδα» Ζιντάν που μετράει εννιά τρόπαια σε εννιά τελικούς διοργανώσεων ως.. προπονητής, η σκληροτράχηλη Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε και του παιδιού θαύματος Ζοάο Φέλιξ, η Σεβίλλη του Λοπετέγκι που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος, η κάτοχος του τροπαίου Βαλένθια που εμφανίζεται δυνατή και τη φετινή σεζόν, όλη η ποδοσφαιρική αφρόκρεμα της Ισπανίας στις οθόνες σας μέσω του OPEN!
Με νέο, ακόμα πιο ανταγωνιστικό, τρόπο διεξαγωγής και νοκ άουτ παιχνίδια μέχρι και τη φάση των «8». Με ομάδες κορυφαίου επιπέδου που έχουν να αποδείξουν πολλά.
Ματς με σασπένς και ασυναγώνιστη ποιότητα. Θριαμβευτικές προκρίσεις, συγκλονιστικές ανατροπές και οδυνηροί αποκλεισμοί.
Αυτό είναι το θρυλικό Κύπελλο Ισπανίας και το OPEN το προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου ζωντανά και αποκλειστικά από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Μην χάσετε στιγμή από το θέαμα μέχρι και τον μεγάλο τελικό στις 18 Απριλίου.