ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Yπέρ της υποψηφιότητας Σακελλαροπούλου ο Τσίπρας

Σε σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ελήφθη η απόφαση για «ναι» στην πρόταση Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση που..
θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ της υποψηφιότητας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.
Η πρόταση για την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου προκάλεσε αρχικά αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά όμως τα όργανα αποφάσισαν για το «ναι», το οποίο και θα ανακοινώσει σε live σύνδεση το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας. Το κλίμα μεταξύ των στελεχών έδειξε πως ουσιαστικά δεν υπήρχαν επιχειρήματα για μία αρνητική απάντηση σε ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει αδιαμφισβήτητα μη κομματικά χαρακτηριστικά.