ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας

Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας τότε, το είπε από τώρα ο Άδωνις. Από τις 30 Απριλίου το πλαίσιο προστασίας της κατοικίας παύει να ισχύει. Τέρμα τα συριζαίικα, δηλαδή.
Διότι, όπως εξήγησε, υπάρχει και η ατομική ευθύνη όσων βρίσκονται ακόμα, μετά το τσουνάμι της κρίσης και των Μνημονίων, χρεωμένοι. Συνεπώς, ας πάνε τα σπίτια τους στις τράπεζες, στα funds, στα.. κοράκια της αγοράς. Αυτή είναι η κατά Ν.Δ. και Μητσοτάκη δικαιοσύνη.
Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας, ο Πέτσας διαβεβαίωσε ότι η ταξική, της δημόσιας τάξης δηλαδή, μην παρεξηγηθούμε, δράση των ΜΑΤ θα συνεχιστεί. Ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανομία που καλείται να πατάξει ο Χρυσοχοΐδης. Και ψάξτε για αναρχικούς, για τρομοκράτες, για καταληψίες, για επίδοξους δολοφόνους αστυνομικών, για άτομα άξια ξεβρακώματος, όσο τραβάει η όρεξή σας, εφόσον τη διεγείρει το ανθρώπινο κρέας. Μόνο για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ μην ψάχνετε.
Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας, ο Σταϊκούρας διαβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες ότι η αύξηση στον βασικό μισθό, σε ποσοστό διπλάσιο του ετήσιου ρυθμού ανάπτυξης, για την οποία δεσμεύτηκε με κοτζάμ συμφωνία αλήθειας ο Μητσοτάκης, δεν θα υπάρξει. Διότι πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έσπευσε να δώσει αύξηση 11% και να αποτρέψει έτσι τη ροή του χρήματος προς τις τσέπες των εργαζομένων για τρία και τέσσερα χρόνια.
Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας, μην περιμένετε δέκατη τρίτη σύνταξη, ούτε μέρισμα, ούτε έλεος για όσους αλλοιώνουν τη χώρα, ούτε να βρείτε στα ανακοινωθέντα τις λεξούλες με τις οποίες ο Μητσοτάκης στηρίζει τη δολοφονία Σουλεϊμανί, ούτε να ανακαλύψετε τη διαμεσολαβητική πρωτοβουλία των Αμερικανών στα ελληνοτουρκικά, ούτε αν η Κική, ή η Κοκό, θα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατί η χώρα θέλει καιρό για να συνέλθει από τον Τσίπρα.
Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές τους, διαβεβαιώνουμε κι εμείς ότι τα δυο εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στη Θεολογική της Βοστώνης, ο Κοντολέων παραμένει στη θέση του, οι συγγενείς των πεθερικών του Κυριάκου επίσης, ο ανεψιός του Μαξίμου ζει και βασιλεύει, μια εξαδέλφη διορίστηκε στο Δ.Σ. τράπεζας.
Άρα η επίκαιρη έκκληση των ημερών στους προστάτες της καρδιάς μας είναι μία: Μην ξοδεύεστε σε λόγους, φέρτε τους καρδιολόγους...

Θανάσης Καρτερός / Αυγή