ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Εγκρίθηκε (και) δικαστικά η εξαγορά του Mega από την «Άλτερ Έγκο»

Και με τη «βούλα» του νόμου καταλήγουν στην «Άλτερ Έγκο ΜΜΕ Α.Ε.» όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Mega, με εξαίρεση τα ακίνητά του. Σε έκτακτη συνεδρίαση του στις 30 Δεκεμβρίου, μια ημέρα πριν το κανάλι κατεβάσει τους διακόπτες του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε να επικυρώσει την έκθεση της ειδικής διαχειρίστριας της «Τηλέτυπος Α.Ε.» για τον πλειστηριασμό που..
έλαβε χώρα την 1 Νοεμβρίου, και να ανακηρύξει την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη ως αγοράστρια της Ομάδας Ενεργητικού Β' του Mega για το ποσό των 33.999.999 ευρώ.
Το μόνο που μένει για να κλείσει και η τελευταία νομική εκκρεμότητα είναι η υπογραφή της μεταβίβασης της ταινιοθήκης, του αρχείου ειδήσεων, του σήματος, των μηχανημάτων και των υπολοίπων περιουσιακών στοιχείων του «μεγάλου καναλιού», και η καταβολή του χρηματικού τιμήματος από την πλευρά της «Άλτερ Έγκο». Έκτοτε το Mega θα μπορέσει να εκπέμψει και πάλι, χρησιμοποιώντας την άδεια εθνικής εμβέλειας που εξασφάλισε η νέα του εταιρία τον περασμένο Οκτώβριο.
- από το e-tetradio (δείτε το έγγραφο ΕΔΩ)