ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Η ΕΡΤ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η ΕΡΤ πραγματοποιεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, όλες.. οι εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του.
Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την 24ετή και πολυσχιδή δράση του Οργανισμού.
Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ1 θα κορυφωθεί στις 16.00 με μία ειδική πεντάωρη εκπομπή με παρουσιάστρια την Λένα Αρώνη.
Η Ελληνική Ραδιοφωνία συμμετέχει με ολοήμερο αφιέρωμα στη δράση για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από νωρίς το πρωί, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ τροποποιούν το πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 24χρόνια γράφουν την πορεία του Οργανισμού.

Τρόποι στήριξης:
- Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό - (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).
- Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ - (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Επιμέλεια-αρχισυνταξία: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη - Κλειώ Αρβανιτίδου
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Σοφία Καλαντζή
Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Πέτσας Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας