ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης

Την τελευταία του πνοή – νικημένος από την επάρατη νόσο – άφησε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου – ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των «Οικολόγων Πρασίνων», με τους οποίου συνεργάστηκε επί σειρά ετών ο δημοσιογράφος, η πολιτική κηδεία του Κώστα Γεωργιάδη θα.. γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου Νεκροταφείου στις 12.30μμ.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των Οικολόγων Πρασίνων:
Σήμερα το πρωί ο φίλος μας και σύντροφος μας, δημοσιογράφος επί σειρά ετών των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Κώστας Γεωργιάδης έφυγε από κοντά μας.
Μαχητής και αισιόδοξος άρπαξε απ’ τα κέρατα την επάρατη νόσο, και πάλεψε στα ίσα το θηρίο κοιτώντας το κατάματα. «Δεν σε φοβάμαι τ’ ακούς; Με λένε Κώστα, εσένα όπως και να σε λένε δε με τρομάζεις. Θα σε πολεμήσω όπου κι αν είσαι, όπου κι αν είμαι». Και πολέμησε δυνατά. Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, μέχρι και στις παραλίες στην Γαύδο που τόσο αγαπούσε. Με την εξωστρέφεια, την επιμονή, και την αποφασιστικότητα που τον χαρακτήριζε.
Μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά το θηρίο νίκησε.
Όχι όμως τις αναμνήσεις. Τις καλές στιγμές, τις χαρές, τις λύπες, τις προσδοκίες, την ζωή.
Η πολιτική κηδεία του φίλου μας Κώστα θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα τελετών του 1ου Νεκροταφείου στις 12.30μμ.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.