ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Έκτακτη εκπομπή με την (βραβευμένη) Λυμπεράκη στο Open

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 10.00 το πρωί το OPEN θα βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, ενημερώνοντας λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη της διαδικασίας της πρώτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου ΠτΔ.
Η βραβευμένη (από το Ιδρυμα Μπότση) Νίκη Λυμπεράκη, το πολιτικό τμήμα του OPEN και σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού,..
μέσα από την έκτακτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Η Εκλογή Νέου Προέδρου της Δημοκρατίας» θα ενημερώνουν λεπτό προς λεπτό τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πρότεινε την Πρόεδρο του ΣτΕ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, την πρώτη γυναίκα υποψήφια ΠτΔ στην Ιστορία της Ελλάδας και το «ναι» του Τσίπρα, η ολομέλεια της Βουλής θα συνεδριάσει στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης για την πρώτη ψηφοφορία.
Η Νίκη Λυμπεράκη και το δημοσιογραφικό επιτελείο του OPEN θα βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων, ενημερώνοντας λεπτό προς λεπτό για την πορεία της διαδικασίας, με απευθείας συνδέσεις, τόσο με τη Βουλή, όσο και με κάθε άλλο σημείο όπου θα διαδραματίζονται οι πολιτικές εξελίξεις.
Στην έκτακτη εκπομπή του ΟPEN θα φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι, αναλυτές και πολιτικοί.