ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Μα δικηγόρος του Καλογρίτσα ο Λοβέρδος;

Με μια λιτή ανακοίνωση ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ανδρέας Λοβέρδος διέψευσε χθες τις «ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα».
«Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει
», αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος..
Η είδηση βρίσκεται βέβαια στην πληροφορία που αποκαλύπτει ο ίδιος πως είναι επισήμως ο πληρεξούσιος δικηγόρος ενός επιχειρηματία ο οποίος κατηγορήθηκε σφοδρά από το κόμμα του κ. Λοβέρδου και από τη Ν.Δ. για σχέσεις διαπλοκής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Η απόφαση του κ. Λοβέρδου να αναλάβει όλες τις υποθέσεις που αφορούν την υπεράσπιση του υποτιθέμενου «κόκκινου» εργολάβου Καλογρίτσα προκαλεί ερωτήματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκπροσωπεί.
Ηταν ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος το 2016, μετά το ζήτημα με την έγκριση του «πόθεν έσχες» του Καλογρίτσα (βοσκοτόπια) ως προς τις τηλεοπτικές άδειες, είχε μιλήσει για «πολιτικό Βατερλό» της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για κακουργηματικές ευθύνες της επιτροπής του υπουργείου Τύπου.
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Κώστα Ζαφειρόπουλου στην ΕφΣυν ΕΔΩ