ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Στις 3 Φεβρουαρίου στον «αέρα» το Mega του Μαρινάκη

Τελικά το πήραν απόφαση εκεί στη Συγγρού και όρισαν την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου να βγει το Mega στον αέρα και να αρχίσει και πάλι να εκπέμπει.
Μετά την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων νομικής φύσης, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα -εκτός απροόπτου- στις 3 Φεβρουαρίου με πρόγραμμα ενημερωτικό και με ψυχαγωγικό το οποίο θα προέρχεται από την..
αξιοποίηση της περίφημης ταινιοθήκης.
Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης.
Σχετικά με το πρόγραμμα λεπτομέριες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμης γνωστά οι Ντίνος Σιωμόπουλος και Νίκος Φιλιππίδης θα ξεκινούν την πρωινή ενημέρωση ενώ στη συνέχεια θα αναλαμβάνουν οι των «Παραπολιτικών» Θανάσης Φουσκίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Ενημερωτικό μαγκαζίνο θα παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος που θα δίνει σκυτάλη στο κεντρικό δελτίο του καναλιού. Το δελτίο που θα ξεκινάει στις οκτώ το βράδυ θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου που άφησε την ΕΡΤ για το One-Mega.