ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

«Eισέβαλαν στα γραφεία μας, ενώ βρίσκονταν μέσα οι εργαζόμενοι»

Την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία των εφημερίδων Δημοκρατία και Espresso ανέλαβε ο Ρουβίκωνας με σχετική ανάρτηση κειμένου, αλλά και βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καταδίκασε την επίθεση αναφεροντας:..
"Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso». Οι θρασύδειλοι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν ότι μπορούν να πλήξουν την ελευθερία και τη δημοκρατία στην πατρίδα μας. Η καταδίκη τους δεν μπορεί παρά να είναι καθολική".
Σε σημείωμά της η εφημερίδα «Δημοκρατία» σχετικά με τις επιθέσεις στα γραφεία της αναφέρει:
Τίποτα δεν θα μας σταματήσει
Στη «δημοκρατία» έχουμε στείλει το μήνυμα από την πρώτη ημέρα της έκδοσής μας: Δεν τρομοκρατούμαστε, κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει. Το δηλώσαμε ξεκάθαρα μετά την πρώτη επίθεση των αναρχικών στην εφημερίδα μας, πριν από περίπου έναν μήνα. Χθες, οι θρασύδειλοι με τις κουκούλες προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και εισέβαλαν στα γραφεία μας, ενώ βρίσκονταν μέσα οι εργαζόμενοι. Τους απαντάμε και πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι κάνουν οι λίγοι ανεγκέφαλοι αλήτες-τρομοκράτες. Μέγα θέμα υπάρχει με την Ελληνική Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο, που ασχολούνται με φαντεζί εκκενώσεις καταλήψεων σε ζωντανή μετάδοση και αφήνουν την ανομία ανεξέλεγκτη. Χθες, την ώρα που υποτίθεται ότι το κέντρο της Αθήνας ήταν «φρούριο» λόγω της έλευσης Χαφτάρ, γελοιοποιήθηκαν από 10 κουκουλοφόρους που αλώνιζαν. Λίγα μέτρα μακριά από το Μέγαρο Μαξίμου και 500 μ. μακριά από το ξενοδοχείο όπου έμενε ο Χαφτάρ ούτε τους απέτρεψαν ούτε τους συνέλαβαν μετά τις πράξεις τους.
Εδώ και έναν μήνα μετά την πρώτη επίθεση, στείλαμε επιστολή στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία ζητούσαμε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα φύλαξης μετά τη στοχοποίηση του ομίλου μας και του εκδότη της. Δεν υπήρξε καμία απάντηση. Τι περιμένουν, άραγε, για να κάνουν τη δουλειά τους; Ή δεν την έκαναν σκόπιμα...
Σοβαρό θέμα υπάρχει και με τη συνεχή στοχοποίησή μας από επιπόλαιους πολιτικούς, αλλά και από διάφορους αυτοαποκαλούμενους εκδοτίσκους και δημοσιογράφους-εκτελεστές συμβολαίων. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Φαίνεται ότι, μετά τον οικονομικό πόλεμο που δεχόμεθα, στη «μάχη» ενάντια στην ανεξαρτησία του Τύπου μπαίνουν και νέα, «πρωτοφανούς» εμπνεύσεως όπλα.
Όμως τους ξεκαθαρίζουμε ότι θα επιμείνουμε. Θα ασκούμε την ίδια κριτική προς όλους, όποιο κόμμα ή συμφέρον κι αν υπηρετούν. Θα υπερασπιζόμαστε με πάθος σταθερά τις εθνικές, πατριωτικές και χριστιανικές θέσεις. Απέναντι σε κάθε είδους κουκουλοφόρους, αναρχικούς, μπαχαλάκηδες, εθνομηδενιστές, πουλημένους, προδότες και μαφιόζους με λευκά κολάρα.
Φαίνεται ότι κάποιοι φοβούνται πολύ την παρουσία μας. Ειδικά με όσα ήδη έχουν επιβληθεί αλλά και σχεδιάζονται ενάντια στην πατρίδα μας. Ομως τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους.