ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Να έχουν να γράφουν οι δημοσιογράφοι...

Διαβάζω ότι είμαστε σε αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση από την ΝΔ του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Αφού βέβαια το κάναμε στόρι θρίλερ και κωμειδύλλιο μαζί, αφού παρέλασαν μπροστα μας μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και πιο αντιπαθητικά ονόματα ως προτάσεις για να "τεσταριστούν" στο νέο..
Προκρούστη, δηλαδή τα social media.
Αποκαλύπτεται έτσι πως πρόταση σαφή και αντίληψη για το ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος ουδέποτε είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν μιλώ για συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά έστω ένα ύφος. Κάπως έτσι μας "τάισαν" υποψηφίους από όλα τα κόμματα, αλλά και πρόσωπα μη πολιτικά, σχετικά νέους και υπέργηρους, απόμαχους και ενεργούς, αδιάφορους και συμπαθείς, άσχετους με την πολιτική αλλά και φθαρμένους από τη πολιτική.
Οτι νάναι, όποιον νάναι, αρκεί να γυρνάει το καρουζέλ, να έχουν να γράφουν οι δημοσιογράφοι, να ασχολείται το πόπολο, να μετατρέπεται ένας έτσι κι αλλιως αποδυναμωμένος θεσμός σε "Greece Next Top President".
Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά. Για το πως δηλαδή οι "παίχτες" κάθε πολιτικής "παίζουν" χωρίς όρια με την πραγματικότητα που δεν μας αφορά αλλά σε ότι μας αφορά πραγματικά και προγραμματικά, όλα έχουν προαποφασισθεί.
- από το fb του Χρ. Κτενά