ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον Αδωνη

 "Οι δηλώσεις Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρες. Το πλαίσιο για την προστασία της α' κατοικίας καταργείται μετά τις 30 Απριλίου". Αυτό επισημαίνει ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνη Γεωργιάδη που μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ, δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου 2019 καταληκτική ημερομηνία της..
παράτασης στο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.  Ο Γεωργιάδης εντελώς κυνικά ανέφερε: «Πλαίσιο απόλυτης προστασίας της Α Κατοικίας όπως με τον ν. Κατσέλη, δεν θα υπάρχει από τις 30 Απριλίου. Το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου»
Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά, τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: 
Οι δηλώσεις Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρες. Το πλαίσιο για την προστασία της α' κατοικίας καταργείται μετά τις 30 Απριλίου.
Ο κυνισμός της ΝΔ προκλητικός.
Αδιαφορεί για όσους αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, οδηγώντας τους να χάσουν τα σπίτια τους και αποδίδοντάς τους την αποκλειστική ευθύνη.
Είναι σαφές πια. Το μείγμα της πολιτικής της ΝΔ περιλαμβάνει και την απάτη και τον κυνισμό