ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Το μπλογκ που σιώπησε –και υπάρχει αιτία• δυσάρεστη…

Ήταν πέρσι τον Απρίλιο με Μάιο όταν η Ανασυγκρότηση, ένα από τα  μπλογκ με κατά βάση μιντιακή θεματολογία που παρακολουθούσαμε (και το οποίο συχνά αναδημοσίευε θέματά μας, παραπέμποντας πάντα
στην πηγή), είχε σιωπήσει. Εκείνη την άνοιξη οι μέρες που η σελίδα έμενε παγωμένη, χωρίς ανανέωση, έγιναν βδομάδα, μετά βδομάδες. Προφανώς κάτι δεν πήγαινε καλά, κάτι σοβαρό συνέβαινε• δικαιολογημένη η ανησυχία..
Όταν συνυπάρχεις με κάτι και χάνεται ξαφνικά, σου λείπει. Έτσι μας έλειψε και σε εμάς η Ανασυγκρότηση.
Αλλά ξαφνικά το μπλογκ επαναλειτούργησε. Νιώσαμε χαρά και την εκδηλώσουμε με ένα μέιλ –αν και δεν είχαμε καμιά προσωπική γνωριμία με τον ή τους διαχειριστές του.
Καλώς επανήλθατε, γράψαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μπλογκ.
- Ευχαριστούμε... συνεχίζουμε, ήταν η απάντηση. Λακωνική, μάλλον πικρή.

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά, το μπλογκ της Ανασυγκρότησης ξαναμπήκε στο πεδίο της ανήσυχης σιωπής. Η τελευταία ανάρτηση –που εξακολουθεί να προβάλλεται από τους Zoornalistas–  με τίτλο «Καημένη Θεσσαλονίκη!..» (θέμα για την ΕΡΤ 3) έγινε στις 14 Νοεμβρίου. Και μετά σιωπή, απούλητη ακινησία στην ανανέωση του.

Και μετά αναμονή, αναμονή, αναμονή. Μια μέρα, μια εβδομάδα, έναν μήνα... Η Ανασυγκρότηση σιώπησε. Ο Σταύρος Χριστοδουλάκης, ο μαχητής συνδικαλιστής τεχνικός Τύπου (και η ψυχή του μπλογκ)  από το τέλος του '19 δεν είναι πια εδώ. Πέρασε στη μεγάλη Διακοπή και στη μεγάλη Σιωπή.
Αφιερώνουμε στη μνήμη του αυτές τις γραμμές. Με εκτίμηση… Και με θλίψη...

- από το harddog 

σημ: οι zoornalistas θα εξακολουθήσουν να προβάλουν την τελευταία ανάρτηση του μπλογκ της Ανασυγκρότησης