ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Παπαδάκου για Ράικου: Δικαιώθηκα για τα εμβάσματα

Η δημοσιογράφος μετά τη μήνυση καταθέτει και αγωγή

Για «αθλιότητες» κάνει λόγο η δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου, απαντώντας σε όσα κατέθεσε χθες και σήμερα η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου στην Προανακριτική της Βουλής για τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη..
Παπαγγελόπουλου, στον χειρισμό της υπόθεσης Novartis.
Η Γιάννα Παπαδάκου σημειώνει ότι έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της Ράικου και θα ακολουθήσει και αγωγή, ενώ δηλώνει θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της εναντίον όποιου αναπαράξει «αυτές τις αθλιότητες».
Αναλυτικά η δήλωση της δημοσιογράφου:
«Για τις αθλιότητες της κατάθεσης της κ. Ράικου χτες στη Βουλή τις οποίες είχε επαναλάβει και στον Άρειο Πάγο και οι οποίες με αφορούν, έχω ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της από τις 27/09/2019. Ακολουθεί και αγωγή. Δηλώνω πάντως, ότι όποιος ή όποια αναπαρήγαγε ή πρόκειται να αναπαράξει αυτές τις αθλιότητες, θα έχει τις νομικές συνέπειες που πρέπει, αφού θα προσφύγω στην ελληνική Δικαιοσύνη, ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά μου.
Και μια σημαντική επισήμανση: Τα εμβάσματα προς το σύζυγό της από φαρμακευτικές εταιρίες, που είχα αποκαλύψει το 2018 (είχα μιλήσει για ποσό πάνω από 4.500 χιλιάδες ευρώ) τα οποία έφθασαν στη Βουλή, με δικαιώνουν πλήρως και την εκθέτουν απολύτως σε σχέση με τους ισχυρισμούς της ότι την συκοφάντησα! Η Δημοσιογραφία, όταν βασίζεται στην αγωνία μόνο για την Αλήθεια μπορεί να νικήσει το ψέμα και τα δήθεν αφηγήματα περί σκευωρίας. Η γιαγιά μου έλεγε πάντα ότι το "ψέμα έχει κοντά ποδάρια!" Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια…»