ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Νέες δράσεις για τη στήριξη των ανέργων στο χώρο των ΜΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ευχαριστεί την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της «Αποστολή» για τη στήριξη που αδιαλείπτως προσέφεραν τα τελευταία έξι χρόνια στις οικογένειες των ανέργων στο χώρο των ΜΜΕ.
Το έργο, που επιτελέστηκε μέσω της «Αποστολής», είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αναδεικνύει..
ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δράσης διανεμήθηκαν περισσότερα από 1.500 δέματα τροφίμων στις οικογένειες των ανέργων των ΜΜΕ.
Επιπλέον, το Δ.Σ. ευχαριστεί τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των ΕΛ.ΤΑ., οι οποίοι, στο πλαίσιο ανταποδοτικών συμφωνιών με την ΕΣΗΕΑ και το Μορφωτικό Ίδρυμα, ανέλαβαν τη δωρεάν αποστολή των δεμάτων στα σπίτια των δικαιούχων. Χωρίς αυτούς, η δράση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για το έτος 2019 και λόγω της δυσκολίας συνέχισής του, το Δ.Σ., κατά τη σημερινή συνεδρίαση, διατράνωσε τη βούλησή του για τη στήριξη των οικογενειών των ανέργων δημοσιογράφων και αποφάσισε τις νέες μορφές δράσης για τους επόμενους μήνες.
Οι λεπτομέρειες της παρεχόμενης, μέσω του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, ενίσχυσης θα διευκρινιστούν σε νεότερη ανακοίνωση ενώ θα αποσταλεί ηλεκτρονικά και σχετική ενημερωτική επιστολή προς τα άνεργα μέλη της Ενώσεως.