ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: O Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας

«Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».  Αυτά έγραφε στα σόσιαλ μίντια το καλοκαίρι του 2017 ο νυν βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Τσίπρα και ο ΣΚΑΪ είχε σπεύσει να τον..
αποδοκιμάσει αποπέμποντάς τον και ζητώντας συγγνώμη για τις «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου», χαρακτηρίζοντας επιπλέον απαράδεκτους τους συγκεκριμένους υπαινιγμούς.
Τώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επανήλθε κι με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του Λουκά Παπαδήμου στην προεδρολογία, με ανάρτηση στο Twitter, άφησε υπόνοιες προσπαθώντας να συνδέσει τους δράστες της απόπειρας δολοφονίας Παπαδήμου, με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τους ξανά, «πρώην συντρόφους» του.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονη με το σχόλιο του γραφείου Τύπου να αναφέρει:
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη.
Με το σχόλιο του αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα.