ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

«Στις εισαγγελικές αρχές όλα τα στοιχεία»

Η απάντηση των Παραπολιτικών στη διάψευση Χρυσοβελώνη

Από τον Γενικό Διευθυντή Μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο, και σχετικά με τη διάψευση της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη  για σημερινό δημοσίευμα (ΕΔΩ), λάβαμε δήλωση της διεύθυνσης της εφημερίδας, καθώς και των υπογραφόντων το δημοσίευμα..
δημοσιογράφων Θανάση Φουσκίδη και Αργύρη Γιαννόπουλου. Οπως αναφέρεται, η εφημερίδα  «Παραπολιτικά» θα προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Η εφημερίδα Παραπολιτικά και οι δυο δημοσιογράφοι οι οποίοι υπογράφουν επωνύμως το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της σημερινής έκδοσης, μετά την κατά την κρίση μας ατυχέστατη αντίδραση της υπουργού κυρίας Χρυσοβελώνη, κάνουμε την εξής δήλωση: Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, από την αρχή μέχρι το τέλος, δημοσιοποιεί αληθή γεγονότα.
Προκαλούμε όποιον αντιλαμβάνεται ότι το δημοσίευμα έχει έστω και μια αναληθή λέξη ή φράση και είναι εκτός της συνταγματικά κατοχυρωμένης νομικής έννοιας του δικαιολογημένου ενδιαφέροντος και του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, να προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια.
Εμείς, πάντως, προτιθέμεθα να προσκομίσουμε όλα τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την έρευνα μας στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Λυπούμαστε και αντιλαμβανόμαστε ότι φέραμε σε δύσκολη θέση, τόσο την κυρία υπουργό - η οποία είναι σαφές ότι κάθε άλλο παρά αμφισβητεί την ουσία του δημοσιεύματος- όσο και τον στενό συνεργάτη και φίλο της, αλλά και την κυβέρνηση. Δυστυχώς για αυτούς το δημοσιογραφικό μας καθήκον για την ενημέρωση του ελληνικού λαού είναι πάνω απ όλα».