ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ντοκουμέντος και ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης

«Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη πολλά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος... να ζήσουμε να τους θυμόμαστε». Αυτό είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης στην ραδιοφωνική του εκπομπή στους 104,6 και ο δημοσιογράφος - εκδότης Κώστας Βαξεβάνης απάντησε με σημείωμά του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του υπογράφοντας ως.. «Ντοκουμέντος» και παραθέτοντας παλαιότερο άρθρο του για τον Γιάννη Πρετεντέρη.
Συγκεκριμένα ο Κ. Βαξεβάνης έγραψε:
Διάβασα πως ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης, προέβλεψε πως μετά τις εκλογές η Αυγή, η ΕΡΤ, η ΕΦΣΥΝ, η Νέα Σελίδα και "ο Ντοκουμεντος" θα κλείσουν. Φυσικά σε ό,τι αφορά εμάς δεν θα κλείσουμε πρωτίστως επειδή το προβλέπει ο Πρετεντέρης.
Καλύτερα να στοιχηματίσεις σε μουλάρι στον ιππόδρομο παρά σε πολιτικές προβλέψεις του Ιωάννη. Ο οποίος Ιωάννης εκτός των άλλων απ’ όπου πέρασε το έκλεισε το μαγαζί.
Καλά θα κάνει λοιπόν να ασχολείται με τα χάλια του και να προσέχει το μακιγιάζ του (εννοώ την εικόνα του προφίλ του) και να αφήσει αυτούς που τους τρώει η σκόνη του δημοσιογραφικού πεζοδρομίου. Επειδή βαριέμαι να γράψω για κάποιον που τον απαξιώνει το σύμπαν και επειδή πτώματα πεσμένα δεν κλωτσάω, αν κάποιος θέλει να διαβάσει τι πιστεύω για αυτόν, ας διαβάσει ένα παλιό άρθρο.
ο "Ντοκουμέντος"