ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Μια ιταλική ιστορία

Ο πλούσιος Βορράς και ο φτωχός Νότος. Το όνειρο για τη γλυκιά ζωή και η πικρή πραγματικότητα. Ο αγώνας για καθημερινή επιβίωση και η μάχη για αξιοπρέπεια σε μία από τις πιο ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης. Η άνοδος της ακροδεξιάς, το μεταναστευτικό και ο ρατσισμός της διπλανής πόρτας.
Ο Πάνος Χαρίτος βγαίνει στην ιταλική Autostrada και διατρέχει τα 1.000 χιλιόμετρα που χωρίζουν..
το Βορρά από το Νότο και συνδέουν τα δύο πρόσωπα της Ιταλίας, ταξιδεύοντας από το Μιλάνο της εύπορης Λομβαρδίας μέχρι το Ριάτσε της στερημένης Καλαβρίας.
Με ενδιάμεσες στάσεις στην «Αιώνια πόλη» (Ρώμη) και την εκρηκτική Νάπολη, ο Πάνος Χαρίτος συναντά ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, πολιτικούς και καθημερινούς ανθρώπους, επιχειρώντας να διαπεράσει τη «ραγισμένη» βιτρίνα του ιταλικού ονείρου.

Την Τετάρτη 13 και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 00:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην εκπομπή «ROADS» με τον Πάνο Χαρίτο, το πρώτο και δεύτερο μέρος ενός οδοιπορικού στην Ιταλία από το Βορρά μέχρι το Νότο.
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Πάνος Χαρίτος.
Συντονισμός έρευνας-ρεπορτάζ: Αφροδίτη Ζούζια.
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης.
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Λουκόπουλος.