ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Λιάτσος κατά Αδωνη: Δεν θα ξαναπατήσει στην εκπομπή

...όσους ισχυρούς και να πάρει τηλέφωνο (BINTEO)
 
Εξοργισμένος με τον αντιπροεδρο της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος που ξέσπασε στον αέρα του KONTRA Channel κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ για τις επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων του σταθμού.
Το ξέσπασμα του δημοσιογράφου ήρθε μετά το tweet του Αδωνη..
που χαρακτήρισε ως «έμμισθα τετράποδα» του εργαζομενους του KONTRA Channel.
O Αιμίλιος Λιάτσος έγινε έξαλλος και ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
«Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσα την εκπομπή για συνέντευξη διωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ…ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνον εγώ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ!».
(...)
«Οταν του έστελνα email (του Γεωργιάδη) για να βγεί στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν θα του κάνω ΠΟΤΕ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει. Στον Αβραάμ και στον Πάπα να πάει να παρακαλάει δεν θα βγει ποτέ στην εκπομπή, με τέτοια αθλιότατη συμπεριφορά που έχει».