ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ενα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό ρεπορτάζ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τα καμώματα του Άδωνη Γεωργιάδη και της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ στην εκδήλωση του αντιπροέδρου για το... κόψιμο της πίτας του.
Κι ακόμα πιο ενδιαφέροντα είναι αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος στοχεύοντας τον Νίκο Δένδια και την κεντροδεξιά τάση του κόμματος του.
«Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με..
ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών» φέρεται να είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Θυμίζουμε πως ο Ν. Δένδιας χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως και από άλλους, για την υποδειγματική στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή.
Πράγμα που σημαίνει ότι η παραπάνω τοποθέτηση του κ. αντιπροέδρου δεν φανερώνει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του στο χειροκρότημα των νεοδημοκρατών αλλά τις στενές του συγγένειες με το Ναζιστικό μόρφωμα εναντίον του οποίου- όπως εμμέσως ομολογεί- δεν θα έπραττε το παραμικρό αν αυτό οδηγούσε σε μια δημοκρατική επιδοκιμασία.
- από το fb του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρόπουλου