ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Στο Ραδιομέγαρο με... μπιστόλι

ΚΟΥΙΖ (από την Αγία Παρασκευή): Απ' όλα τα καινούρια στελέχη στο ενημερωτικό της ΕΡΤ, ποιό έχει κυκλοφορήσει στο Ραδιομέγαρο με... μπιστόλι;
***
Πρεμιέρα έκανε σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, στις έξι το πρωί το ΕΡΤ Sports HD, το νέο, αποκλειστικά αθλητικό κανάλι..
της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, «που φέρνει σε κάθε σπίτι το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς, για όλους τους Έλληνες πολίτες και για όλα τα αθλήματα».
 ***
Πάντως από τις έξι το πρωί του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι, τουλάχιστον, είχε μόνο ποδόσφαιρο με ελληνικά και ξένα ματς (Χόφενχαϊμ - Μπάγερν, Ρόμα - Μίλαν, Αρης -ΠΑΣ) σε μαγνητοσκόπηση. Πολύ «κονσέρβα»... Ευτυχώς αργότερα μπήκε και «ζωντανό» πόλο από την Α1 Ανδρών.
***
Με αφιέρωμα στο νέο αποκλειστικά αθλητικό κανάλι ΕΡΤ Sports HD, που κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 9 Φεβρουαρίου 2019, κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα και η «Ραδιοτηλεόραση».