ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Οι γυρολόγοι και η έντιμη παραίτηση Τσιόδρα

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, βουλευτής με «Το Ποτάμι» και αντιπρόεδρος του κόμματος, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Αναφερόμενος στους βαρείς χαρακτηρισμούς από την αντιπολίτευση για τους 6 βουλευτές, που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο Γ. Μαυρωτάς, είπε πως είναι ανάγκη «να στηλιτεύσουμε την υποκρισία».. «Τρεις βουλευτές από «Το Ποτάμι» έχει πάρει η ΝΔ και δύο το Κίνημα Αλλαγής. Αυτοί δεν είναι γυρολόγοι;» αναρωτήθηκε. Πρότεινε μάλιστα αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, ώστε να μην μπορούν τα κόμματα να παίρνουν βουλευτές που έχουν εκλεγεί με άλλο κόμμα, στη μέση της κοινοβουλευτικής περιόδου.
Ερωτώμενος για την παραίτηση του Δ. Τσιόδρα, είπε πως «εξυπηρέτησε Το Ποτάμι, από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου με πολύ καλό τρόπο, τώρα θέλει να δει κι έναν άλλο ρόλο για τον εαυτό του, είναι απόλυτα θεμιτό αυτό και γίνεται με έντιμο τρόπο», αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για άλλα πρόσωπα: «Μακάρι κι άλλοι που αποχώρησαν από τη θέση που είχαν στο Ποτάμι, να το έκαναν με τον ίδιο έντιμο τρόπο».
Σχετικώς με τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ο κ. Μαυρωτάς εκτίμησε πως «ο Τσίπρας θέλει να πάει τον Οκτώβριο» και θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την οικονομία, επομένως μετά την αξιολόγηση στις 27 Φεβρουαρίου.
** Στη φωτογραφία ο Δ. Τσιόδρας με την Κατερίνα Μπακογιάννη που πήρε την θέση του ως εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.