ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Τατσόπουλος για Μπογδάνο: Είναι κρίμα και ντροπή

Τι λένε οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 

«Θεωρώ ανόητο και ανεύθυνο τον διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου µε τον χρυσαυγίτη. Με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν µπαίνουµε σε διάλογο ούτε για να αστειευτούµε (θα πρόσθετα: Ι∆ΙΩΣ για να αστειευτούµε)». Ετσι σχολίασε ο συγγραφέας (και υποψήφιος με τη ΝΔ) Πέτρος Τατσόπουλος την... επιθυμία Μπογδάνου για τάνκς στην ΕΡΤ (ΕΔΩ) και συμπλήρωσε: «Η ζηµιά από αυτόν τον διάλογο είναι..
δεδοµένη. Είναι κρίµα και ντροπή, τη στιγµή που ο Νίκος ∆ένδιας οριοθετεί την αποµόνωση των ναζιστών από τα κόµµατα του “συνταγµατικού τόξου” και ξεµπροστιάζει την απύθµενη υποκρισία τους στα εθνικά ζητήµατα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να συζητάει µαζί τους χάριν παιδιάς για την ΕΡΤ. Τέτοιο... δώρο δεν θα µπορούσε να το περιµένει ούτε ο χειρότερος πολιτικός µας αντίπαλος (και δεν έχουµε και λίγους). Είναι κρίµα και ντροπή».


Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Τις απειλές Μπογδάνου κατά της ΕΡΤ σχολίασαν και οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης.
Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εγκαλούν τη ΝΔ καθώς όπως αναφέρουν ο Κ. Μπογδάνος διατείνεται πως θα είναι υποψήφιος με τον Μητσοτάκη και καλούν την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει θέση, να καταδικάσει τις δηλώσεις του και να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το διαβάσαμε και αυτό: ο σχολιαστής και υποτιθέμενος συνάδελφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος με tweet να συναινεί στο γκρέμισμα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με τανκς.
Ο κ. Μπογδάνος μπορεί να είναι αντιδημοκρατικών πεποιθήσεων ή να ψαρεύει ακροδεξιές ψήφους. Δικός του λογαριασμός .....
Το πρόβλημα βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία της οποίας διαδίδει πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής ενώ, παράλληλα, στο περί ου ο λόγος tweet, υποστηρίζει πως η υπερψήφισή της θα οδηγήσει το... όραμά του για τανκς, σε υλοποίηση.
Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε το Μοσχάτο να καταδικάσει τέτοιες ακραίες συμπεριφορές και να ακυρώσει το όνειρο της υποψηφιότητας του; Εκτός κι αν προτιμά να ταυτίζεται με .... εφιάλτες για τανκς στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ
Μαρία Γεωργίου - Νίκος Κορόβηλας"