ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Casus belli η ένταξη Βαξεβάνη στο κανάλι του Σαββίδη

Η είδηση που κυκλοφορεί από την περασμένη εβδομάδα σε Τύπο και Διαδίκτυο (δείτε ΕΔΩ) θέλει τον Κώστα Βαξεβάνη να συζητά με τη διοίκηση του OPEN για να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού του Ιβλαν Σαββίδη. Σύμφωνα δε, με τα ρεπορτάζ του Τύπου οι συζητήσεις των δυο πλευρών θεωρούνται προχωρημένες και είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας τους.
Ωστόσο στη Νέα Δημοκρατία..
δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι μια τέτοια συνεργασία και θεωρούν casus belli την απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας που έχει επιτεθεί προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγο του. Για αυτό και ορισμένες πηγές από την Πειραιώς αφήνουν να εννοηθεί οτι θα ασκήσουν βέτο στην ιδιοκτησία, για να μην προχωρήσει η συνεργασία… Υποστηρίζοντας οτι η ένταξη Βαξεβάνη στο OPEN είναι πρόταση του Μαξίμου και όχι της διοίκησης του καναλιού, και στο βαθμό που υλοποιηθεί θα την αντιμετωπίσουν ανάλογα.
- από το enimerosi24