ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η Ευγενία Πασχαλίδη διευθύντρια του newsroom της ΕΡΤ

Συνεχείς οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στην διοικητική πυραμίδα της ΕΡΤ. Μετά την άφιξη του νέου διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Γιάννη Σμυρλάκη στο Ραδιομέγαρο, η ΕΡΤ με ανάρτηση στη «Διαύγεια», γνωστοποίησε πως η έμπειρη δημοσιογράφος Ευγενία Πασχαλίδη αναλαμβάνει προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής..
Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ ΑΕ. Η Ευγενία Πασχαλίδη ήταν αρχισυντάκτρια του δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης και αναβαθμίζεται ως επικεφαλής του νεοσυσταθέντος newsroom το οποίο διαχειρίζεται και συντονίζει την ειδησεογραφία του οργανισμού σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ).
Η Ευγενία Πασχαλίδη επελέγη προφανώς επειδή διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση της επικαιρότητας και έχει ξεχωρίσει για την προσήλωσή της στη σκληρή δουλειά.
Η Ευγενία Πασχαλίδη έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και την τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ. Στο παρελθόν, το 1992 είχε αναδειχθεί Μις Ελλάς και στη συνέχεια είχε εργαστεί ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και του δελτίου καιρού.