ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος Θανάσης;

Με καθυστέρηση ενός χρόνου η πρεμιέρα για τα Τετράδια του Λάλα

Από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Λάλας επιστρέφει στην ΕΡΤ με την εκπομπή συνεντεύξεων «Τετράδια» υπήρξαν αντιδράσεις για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η εκπομπή ήταν έτοιμη να κάνει πρεμιέρα πριν ένα χρόνο (ακριβώς) αλλά τότε υπήρξαν αντιδράσεις από υψηλά ιστάμενους της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ υπήρξαν..
ενστάσεις και από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Έτσι τον Φεβρουάριο του 2018 αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα και να επανεξεταστεί αν θα της δοθεί ή όχι το πράσινο φως.
Μάλιστα κάποιες ενώσεις εργαζομένων στα μίντια είχαν αντιδράσει  καθώς υποστήριζαν πως ορισμένες από τις συνεντεύξεις Λάλα είχαν γίνει για λογαριασμό Μέσων που πλέον έχουν κλείσει αφήνοντας απλήρωτους πολλούς εργαζόμενους .
 Η ΕΡΤ τότε είχε πάρει την απόφαση να μεταθέσει την πρεμιέρα της εκπομπής επ’ αόριστον, με κάποιους να λένε πως τα «Τετράδια» θα προβάλονταν μόνο από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του δημόσιας τηλεόρασης.
Εναν χρόνο μετά ο Θανάσης Λάλας, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου «επιστρέφει στα τετράδια με τις σημειώσεις του από τις σημαντικότερες συνεντεύξεις που έχει πάρει και με τον δικό του αυθόρμητο, χιουμοριστικό, δημιουργικό τρόπο, μας ξεναγεί στα παρασκήνια των συνεντεύξεων που όλοι αγαπήσαμε» (είναι το ίδιο δελτίο Τύπου με το περυσινό)...
Πάντως κάποιοι στο ραδιομέγαρο εξακολουθούν να έχουν ισχυρές ενστάσεις στο να βγει η εκπομπή από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.