ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Καλή συνέχεια!

Λίγο πριν από τις πρώτες εκλογές του 2015 ο αρχισυντάκτης του πολιτικού Γιάννης Σμυρλάκης ανέλαβε διευθυντής σύνταξης, με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των συνεταιριστών της «Εφημερίδας των Συντακτών».
Γρήγορα και αποτελεσματικά έδωσε όλη την ενέργειά του στη θέση του εκλεγμένου προέδρου του Συνεταιρισμού, αλλά και στη νευραλγική θέση του διευθυντή σύνταξης. Η κρίση του για τη..
σημασία, την αξιολόγηση και την ιεράρχηση των θεμάτων ήταν πολύτιμη και θα λείψει από τις συσκέψεις της Συντακτικής Επιτροπής.
Με δύο λόγια, με γέλια ή με φωνές, ο Σμυρλάκης ήταν μέσα στο κλίμα της «Εφ.Συν.», χωρίς να κάνει χρήση του ειδικού βάρους της θέσης του. Οι ικανότητες και η κρίση του δοκιμάστηκαν και αποδείχτηκαν σωστές, τόσο καθημερινά όσο και στις έκτακτες καταστάσεις, όταν ξενύχτησε για να τυπωθεί ξανά το πρωτοσέλιδο, στις επιλογές των αξιόλογων προσφορών της «Εφ.Συν.», στα αφιερώματα και στα μεγάλα θέματα που συστηματικά καλύπτει η εφημερίδα.
Οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν στη νέα θέση του στην ΕΡΤ.
Η «Εφ.Συν.»