ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Άγριο "ξύλo" από την Πειραιώς στα ΝΕΑ για τον Μπογδάνο

Η εφημερίδα τα μαζεύει και τα ρίχνει στον Αδωνι  

Την Τρίτη ο «Μικροπολιτικός» των «ΝΕΩΝ» δημοσιεύει οτι «Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κλείδωσε για υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τη ΝΔ κι ετοιμάζει γραφείο στην παλιά του γειτονιά την πλατεία Αμερικής». Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι ο Μπογδάνος ή κάποιος άλλος για λογαριασμό του, επικοινώνησε με την εφημερίδα και έδωσε την..
πληροφορία για την υποψηφιότητα του και επιπλέον οτι θα ανοίξει το γραφείο του στην πλατεία Αμερικής, ώστε το παραπολιτικό να μην είναι ξερό! Λογικά λοιπόν στη συνέχεια η εφημερίδα – όπως επιβάλλουν οι δημοσιογραφικοί κανόνες, πήρε τηλεφωνο τις πηγές της στην Πειραιώς και επιβεβαίωσε την είδηση, για αυτό και έγραψε οτι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα Μπογδάνου!
Σημειωτέον οτι την ίδια ημέρα και στο ίδιο κομμάτι ο «Μικροπολιτικός» έγραψε οτι κλείδωσε και η υποψηφιότητα Αυτιά για το ευρωψηφοδέλτιο!
Και από αυτό το σημείο ξεκινάει το πρόβλημα για την εφημερίδα. Ειναι το ίδιο πρόβλημα που εχει απομακρύνει τους πολίτες και έχει καταστήσει τα ΜΜΕ αναξιόπιστα. Και το πρόβλημα δεν ειναι οτι την επόμενη ημέρα το πρωί διαψεύστηκε η πληροφορία για τον Αυτιά… Μικρό το κακό. Αυτά συμβαίνουν!
Το πρόβλημα είναι οτι την επόμενη ημέρα την Τετάρτη η εφημερίδα και συγκεκριμένα ο «Μικροπολιτικός» στο ίδιο σημείο που την προηγούμενη έγραφε οτι «κλείδωσε η υποψηφιότητα Μπογδάνου για την Α’ Αθήνας» τώρα γράφει:
«Εκνευρισμός στο Μοσχάτο μαθαίνω. Εννοώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το στενό του περιβάλλον. Κι αυτο αφού, όπως πληροφορούμαι, δεν αρέσει στον πρόεδρο της ΝΔ να αυτοχρίζονται διάφοροι υποψήφιοι για τις εθνικές εκλογές. Ο ίδιος σε συνομιλητές του αποσαφηνίζει, άλλωστε, πως μόνο το κόμμα χρίζει υποψήφιους».
Σοβαρά, δεν τους χρίζει η εφημεριδα; Τι κρίμα!
Ειναι περισσότερο απο προφανές όμως οτι η Πειραιώς, οχι μονο κατσάδιασε την εφημερίδα μετά το χρίσμα που έδωσε στον Μπογδάνο, αλλά επέβαλε να δημοσιευθεί και ο εκνευρισμός του προέδρου (και μάλιστα στο ίδιο σημείο), ντροπιάζοντας και ταπεινώνοντας τον συντάκτη που ξαφνικά μιλούσε για «διάφορους που αυτοχρίζονται»! Λες και δεν ήταν ο ίδιος που έγραφε την προηγούμενη ημέρα για τον Μπογδάνο και το γραφείο που ανοίγει στην παλιά του γειτονιά.

Ώρα ειναι να πουν ότι το έγραψε μόνος του ο Μπογδάνος. Πρέπει όμως να ήταν τόσο πολύ το «ξύλο» που έφαγε η εφημερίδα απο την Πειραιώς για το παραπολιτικό της Τρίτης που εχθές Πέμπτη υπήρξε νέα συνέχεια από τη στήλη της Καρολίνας Παπακώστα αυτήν τη φορά! Προφανώς το φυσάνε και δεν κρυώνει στα «Νέα», διότι η δημοσιογράφος επιχειρεί να το φορτώσει τώρα στον Αδωνι Γεωργιάδη γράφοντας οτι ενοχλήθηκε η Πειραιώς (ενν. με τον αντιπρόεδρο) που έχρισε τον Μπογδάνο υποψήφιο κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας του. Πιθανόν να ισχύει, αλλά η εφημεριδα δεν εχει ευθύνη που αναπαράγει διαρροές και μετά τρέχει να τις μαζέψει και αυτοεξευτελίζεται;

- πηγή: enimerosi24.gr